• 22 Kasım 2014

tokinceleme (3)

110 KONUTLARIN EKSİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Toplu Konut İradesine (TOKİ) bağlı bir heyet, ilçemizde bulunan 110 Konutların kontrolü için Dinar’a gelerek incelemelerde bulundu.

Anakara’dan bina denetimi için gelen TOKİ Daire Başkanı Mimar Hüseyin Saral, TOKİ Kontrolörü İnşaat Mühendisi Ahmet Deniz ve beraberlerinde bulunan teknik heyet, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belediye Şehircilik ve İmar Müdürlüğü personellerinden İnşaat Mühendisi Filiz Esen ve Harita Teknikeri Erkan Özkan 110 konutlar bölgesinde bir araya gelerek konu hakkında istişarede bulundular.

TOKİ geçici kabul heyeti, ilçemiz 110 Konutların geçici kabulü için belediye teknik heyeti refakatinde kontrolünü yaptı. Sahada yapılan incelemelerde binalar, cami ve ticaret merkezin de bulunan eksikler tespit edildi. 110 Konutlar Yapı Müteahhit’ine eksiklerin giderilmesi için süre verildi.

tokinceleme (1) tokinceleme (2) tokinceleme (4)