2014 YILI YILSONU DEĞERLENDİRMESİ

2014 YILI YILSONU DEĞERLENDİRMESİ

birim129112014

BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI

Dinar Belediyesi başkanlık makamında birim amirleri toplantısı yapıldı.

Belediye başkanlık makamında, Belediye Başkanı Saffet Acar Başkanlığında birim amirleri toplantısı yapıldı. Toplantıya; Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Kaşlı, Belediye Veteriner Hekimi Oğuz Başkaya, Çevre Mühendisi Mustafa Şenyurt, Muhasebe Müdürü M. Ali Özel, Şehircilik ve İmar Müdürü Mestan Gürgün, Fen İşleri Müdürü Ali Özdemir, Gelir Şefi Ahmet Güleç, İş Atölyesi Amiri Atanur Sağlam, İtfaiye Amiri Vedat Yılmaz, Zabıta Amiri H. Hüseyin Sarı, Elektrik Etüt Servisi Sorumlusu Tahsin Öcal, Bilgi İşlem Sorumlusu Hakan Cengizay ve Puantör Ali Özçelik katıldı.

Yapılan toplantıda birim amirleri hazırladıkları faaliyet raporlarını Başkan Saffet Acar’a sundular. Raporlar tek tek okunarak ele alınan konular hakkında istişare yapıldı. Ayrıca toplantıda 2014 yılının yılsonu değerlendirmesi görüşüldü. Toplantı sonrasında bundan sonra yapılacak aktiviteler hakkında görüş alışverişi ve istişaresi yapıldı.

birim229112014

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. Eylül Sümeyye dedi ki:

Başarılarınızın devamı dileklerimle

2. Muzaffer Erdem dedi ki:

Sayın başkanım çalışmalarınzda başarılar dileriz sağlıcakla kalın

3. Mehmet dedi ki:

allah kolaylık versin başkanım