• 08 Temmuz 2015

doğalgazhattı2015-000

2015 YILI DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI PROGRAMI

2015 Yılı doğalgaz programı belediye başkanlık makamında görüşüldü.

2015 yılı doğalgaz hattı döşeme programı görüşmesi Belediye Başkanı Saffet Acar’ın makamında yapıldı. Görüşmede AKSA Doğalgaz Afyon Bölge Müdürü Murat Ceran, Bölge Sorumlusu Makine Mühendisi Tuncay Gezer, AKSA Doğalgaz teknik ekibi, Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Fen İşleri Müdürü Ali Özdemir ve İnşaat Teknikeri Ertuğrul Tuncoğlu hazır bulundu. Toplantıda, 2015 yılı doğalgaz hattı döşeme istikametleri ve alanları pafta üzerinde incelenerek istişaresi yapıldı.

Toplantıda alınan kararda, 2015 yılı çalışma programında kazı hattı ve döşeme çalışmaları Bağlar Mahallesi, Pazar Mahallesi, Santral Mahallesi ve Hürriyet Mahallesinde yapılacağı öğrenildi. Yapılan toplantı sonrasında Başkan Saffet Acar ve beraberinde bulunan heyet çalışma yapılacak bazı alanlarda incelemelerde bulundu. Alınan bilgiye göre, doğalgaz hattı çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağı belirtildi.