• 24 Haziran 2015

eng-ift-yemeği1

2015 YILI YOL YAPIM ÇALIŞMASI BAŞLADI

Dinar Belediyesi fen işleri müdürlüğü ve iş atölyesi müdürlüğü ekipleri tarafından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başladı.

İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde tamamlanan doğalgaz döşeme işlemi sonrasında, 2015 yılı yol yapım programı dahilinde kilitli parke taşı döşeme işlemi başladı. Cumhuriyet Mahallesinde başlayan kilitli parke taşı döşeme çalışması öncesinde ekip ve iş makineleri tarafından yer düzenleme ve tesviye çalışması yapıldı. Belediye ekipleri tafından beton kilitli parke taşı döşemesi başlarken, bu yıl programa alınan ve yollara döşenecek kilitli parke taşının 25 bin metrekare olacağı, yağışlı havaların sona ermesi ile birlikte bu yıl 75 bin metrekare lik alana sıcak asfalt serileceği fen işleri müdürlüğü tarafından belirtildi.

eng-ift-yemeği2 eng-ift-yemeği3 eng-ift-yemeği4 eng-ift-yemeği5 eng-ift-yemeği6