2016 YILI TEMMUZ AYI BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

• 20 Temmuz 2016
2016 YILI TEMMUZ AYI BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Dinar Belediye Başkanlık makamında 2016 yılı Temmuz ayı toplantısı Belediye Başkanı Saffet Acar’ın başkanlığında tüm birim amirlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Gerçekleşen toplantıya; Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Kaşlı, Veteriner Hekim Oğuz Başkaya, Muhasebe Müdürü M. Ali Özel, Şehircilik ve İmar Müdür Mestan Gürgün, Zabıta Müdürü H. Hüseyin Sarı, Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Teknikeri Ertuğrul Tunçoğlu, Çevre Mühendisi ve Birlik Mühendisi İsa Akar, İtfaiye Amiri Vedat Yılmaz, Atölye Amiri Atanur Sağlam,  Suçıkan Tesisleri Amiri Selami Sezer, Gerontolog Faruk Yaşar Gürdal, Puantör Ali Özçelik ve birimlere bağlı teknik personel katıldı.

Yetkili personelden faaliyet raporlarını teslim alan Acar, yaptığı inceleme sonrasında her birim amiri ile tek tek istişarede bulundu. 2016 yılı yaz döneminde yapılan ve yapılacak çalışmalar değerlendirilirken, 2016 yılında programa alınması planlanan projeler ise toplantıda görüşüldü. Acar, fen işleri müdürlüğü ve atölye amirliği tarafından alanda yapılan çalışmalar hakkında da detaylı bilgi alarak istişarede bulundu.

2016 YILI TEMMUZ AYI BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI (1) 2016 YILI TEMMUZ AYI BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI (2) 2016 YILI TEMMUZ AYI BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI (3)