2016 YILI YOL PROGRAMI KAPSAMINDA İNCELEME YAPILDI

• 02 Temmuz 2016
2016 YILI YOL PROGRAMI KAPSAMINDA İNCELEME YAPILDI

Belediye Başkanı Saffet Acar, 2016 yılı yol yapım sezonunda ilçemizin muhtelif yerlerine yapılan kilitli parke taşı döşenen yollarda incelemelerde bulundu.

Başkan Acar beraberinde bulunan Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Fen İşleri Müdürü Ali Özdemir ve Belediye İnşaat Teknikeri Ertuğrul Tuncoğlu ile birlikte kilitli parke taşı döşenen yollarda incelemelerde bulundu. 2015 yılında doğal gaz hattı döşeme çalışmaları biten, yolun oturması sonrasında 2016 yılında Cumhuriyet Mahallesi Dinar Meslek Yüksek Okulu çevresinde start alan kilitli parke taşı döşemeleri devam ediyor. Alınan bilgiye göre belirlenen program kapsamında Dinar’ın muhtelif alanlarına yapılacak olan parke taşı 25 bin metrekare olduğu öğrenildi. Cumhuriyet Mahallesi yolları çalışması sonrasında belediye ekipleri tarafından parke taşı ilçemiz Pazar Mahallesi ve Santral Caddesi yollarına döşemesi yapıldı. Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye yetkili birim amirleri ile birlikte çalışma yapılan alanlarda incelemelerde bulundu. Başkan Acar ayrıca Pazar Mahallesi Cebri Boru Sokakta sökümü tamamlanan cebri boru güzergâhının yerini de yakından inceledi. Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları belirlenen program dahilinde devam ediyor.

KPTİNCELEME2916 (1) KPTİNCELEME2916 (2) KPTİNCELEME2916 (3) KPTİNCELEME2916 (4)