2017 YILI ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

• 14 Temmuz 2017
2017 YILI ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Dinar Belediyesi tarafından 2017 yılı asfalt serim çalışmaları başladı.

2017 yılı asfalt serim programı ilçemiz İncirli Mahallesi Kandemir konutları önünde ki yoldan başladı. Yapılan çalışmaları Belediye Başkanı Saffet Acar, Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Fen İşleri Müdürü Ertuğrul Tuncoğlu ve İnşaat Teknikeri Ali Özdemir yerinde ziyaret ederek inceledi. Fen İşleri Müdürü Tuncoğlu yapılan ve yapılacak çalışmalara hakkında Acar’a bilgi verdi. İncirli Mahallesinden başlayan çalışmalar; Korubaşı Mahallesi, Tarlayolu sokak, besler sokak, yedi emin depo yolu, yağmur sokak, örnek evler arkası, Otogar Mahallesi, Başak Sokaklar, Kardelen Sokak, Menderes İlkokulu çevresi, Yurttaş Sokak, Mücahit Sokak ve Çakmak Sokaklarda serimi gerçekleşti. Asfalt serme çalışmaları yeni Dinar Devlet Hastanesi çevresinde devam ediyor. Yapılan yollar ise Başkan Acar tarafından denetleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Mustafa TURHAN dedi ki:

Daha Güzel Bir Dinar için Yapmış olduğunuz çalışmalar için Emeği geçen Herkese Candan Teşekkür ediyorum.