30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

mesajbaskan

BELEDİYE BAŞKANI SAFFET ACAR’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Türk milletinin bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anıtı olan bu zafer, Türk ordusunun yüksek kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış ulusal birlik ve beraberliğin ne kadar büyük ve zinde bir güç olduğunu da ortaya koymuştur. Türk ulusunun zayıf zannedildiği dönemde kazanılan bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti´nin temel dayanaklarının ne derece sağlam ve sarsılmaz olduğunun en açık ifadesidir.

Büyük bir coşkuyla kutladığımız Zafer Haftası’nda milletimize eşsiz zaferler kazandıran başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere yurdu ve ulusu uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor ve Dinar’lı hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.

Saffet Acar

Dinar Belediye Başkanı