30 yıldır Yapılmayan Yol Asfaltlandı

• 24 Ağustos 2016
30 yıldır Yapılmayan Yol Asfaltlandı

Dinar’a bağlı Gazi Mehmet Çavuş Mahallesi Ezgi sokak’ta Dinar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfaltlama ekipleri yol çalışmaları gerçekleştirdi. Gazi Mehmet Çavuş Mahallesi Muhtarı Niyazi Yılmaz’ın da bulunduğu asfaltlama çalışmalarında mahalle sakinleri 30 Yıldan bu tarafa yapılmayan yolun asfaltlanması nedeniyle Dinar Belediyesine teşekkür etti.

Gazi Mehmet Çavuş Mahalle Muhtarı Ezgi Sokağın 30 yıldan sonra ilk defa asfalt gördüğünü belirterek şunları söyledi, “1986 yılından bu yana bu caddeye kimse elini sürmedi. Şimdi ise en güzel şekilde yolumuz yapıldı. Gazi Mehmet Çavuş Mahallemizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Yolun asfaltlanmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı Saffet Acar’a ve tüm belediye personellerine teşekkür ederiz” dedi.

gazi mehmet çavuş mahallesi (1) gazi mehmet çavuş mahallesi (2)