7. ULUSLAR ARASI FESTİVALİN TOPLANTISI YAPILDI

7. ULUSLAR ARASI FESTİVALİN TOPLANTISI YAPILDI

fasttpl2016ttr (1)

1. ULUSLAR ARASI FESTİVALİN TOPLANTISI YAPILDI

Yedinci Marsyas Uluslararası Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali ön hazırlık toplantısı ilçemiz Suçıkan Park tesislerinde yapıldı.

Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivali hazırlık toplantısı ilçemiz Suçıkan Park tesislerinde yapıldı. Toplantı, Belediye Başkanı Saffet Acar başkanlığında gerçekleşti. Düzenlenen toplantıya; Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Fakın Can Yürük, konservatuar festival komite üyeleri ve Dinar festival komite üyeleri katıldı. Yapılan görüşmede, 2016 yılında yapılacak olan Marsyas Kültür Sanat ve Müzik Festivalinin 1 ile 5 Haziran tarihleri arasında süreceği kararı alındı. Festivalin içeriğinde yer alacak sempozyum, panel, konserler ve sergiler ile ilgilide komite üyeleri arasında bilgi alışverişi ve istişare yapıldı. Toplantı sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar, Şair Süleyman Uysal’a “Söğüt Dağı Eteklerinde ki Şair” isimli belediye tarafından basılarak tamamlanan Süleyman Uysal hayatı içerikli belgesel CD albümünü hediye etti.

fasttpl2016ttr (3)fasttpl2016ttr (2)