ACAR BİR MESAJ YAYINLADI

ACAR BİR MESAJ YAYINLADI

mesajalp

Belediye Başkanı Saffet Acar’dan 10 Kasım Mesajı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar 10 Kasım Atatürk’ü anma günü ve Atatürk haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Acar mesajında;

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 77. Yıl dönümünde ona olan sevgimizin ve saygımızın en derin duygularındayız. Yüce önder Atatürk, yaşamının her anında Türk milletine örnek olmuştur. En güvendiği gençlere Cumhuriyeti teslim ederken onlara olan inancını en yüce şekilde anlatmıştır. Büyük önderin ölümüyle andığım bu günde; Türk milletine ve Dinarlı hemşerilerime başsağlığı diliyor, Büyük atanın gösterdiği yoldan emin adımlarla hep birlikte yürüyelim.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Ahmet Yabalı dedi ki:

Belediye başkanımız saffet beyi canı gönülden kutluyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.