ACAR BİR MESAJ YAYINLADI

• 13 Mart 2017
ACAR BİR MESAJ YAYINLADI

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı

Toplumumuzda tıp alanında çalışanların mesleği, gerek uzun öğrenim sürecinde ve gerekse, uygulanması sürecinde, en zor fakat en onurlu ve saygın bir meslek dalı olarak kabul edilmektedir. Tüm bireylerin, sağlıklı bir yaşam sürecine kavuşabilmelerinde, kendileri için, güvenli birer sığınma limanı olarak değerlendirdikleri Hekimlerimizin yaşamında “14 Mart Tıp Bayramı”nın, çok anlamlı ve seçkin bir yeri bulunmaktadır. Bu nedenle, halkımızın sağlığının korunmasında, hasta olduklarında iyileşmelerinde her türlü bakım ve tedavilerini özverili çalışmalarla sağlayan Tıp Mensuplarımızın 14 Mart Tıp Bayramını En İçten duygularımla kutlarım.

Saffet Acar

Dinar Belediye Başkanı