ACAR BİR MESAJ YAYINLADI

• 26 Mayıs 2017
ACAR BİR MESAJ YAYINLADI

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar onbir ayın sultanı ramazan ayı girmesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı;

İnsanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlayarak daha çok yardım eli uzattıkları bu ay, paylaşma ve dayanışmaya vesile olan müstesna bir zamandır.

Ramazan ayı rızkın bol olduğu, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği, manevi duyguların arttığı değerli bir aydır.

Bu mübarek ayın bereketinin tüm dünya Müslümanlarına, ülkemize, milletimize faydalar getirmesini niyaz eder,  bu vesileyle tüm İslam Âleminin huzurlu ve maneviyat yönü zengin, gayretlerin neticesiz kalmadığı bir Ramazan ayı geçirmesini dilerim.

Saffet ACAR

Dinar Belediye Başkanı