ACAR BİR MESAJ YAYINLADI

• 07 Nisan 2015
ACAR BİR MESAJ YAYINLADI

786mesaj3

Toplum huzuru ve güvenliği için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. inci yıldönümü kutlar bu haklı gururu Dinar Emniyet Müdürlüğü ile paylaşmanın mutluluğunu duyuyorum.

Hepimiz biliyoruz ki, Türk Emniyet Teşkilatı ve Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü günün 24 saatinde cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmektedir.

Her kademesi ile özverili çalışan Dinar Emniyet Müdürlüğü halkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmış, birçok olayda canlarını tehlikeye atmakta, cana kasteden olayların içinde kendini bulmaktadırlar.

Emniyet Teşkilatımız, bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine tevdi edilen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.

Bu uğurda canını yitiren şehitlerimizi de rahmetle anıyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha tüm emniyet mensuplarının 170. inci yıldönümünü kutluyor, ülkemizin – İlçemizin her köşesinde görevi başında bulunan, teşkilatımızın her kademesinde ki fedakâr ve cefakâr mensuplarımızı takdirle selamlıyor, aile fertleri ile birlikte sağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyorum.

Saffet Acar

Dinar Belediye Başkanı