ACAR KABRİSTANA GELEN VATANDAŞLARIN BAYRMINLARINI KUTLADI

• 23 Eylül 2015

ACAR KABRİSTANA GELEN VATANDAŞLARIN BAYRMINLARINI KUTLADI

Belediye Başkanı Saffet Acar, Kurban Bayramı arifesinde yakınlarına dua okumak için kabristana gelen vatandaşların bayramlarını kutladı.

Asri mezarlık giriş kısmında Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek’in de hazır bulunduğu programda Belediye zabıta ekipleri de vatandaşlara Belediye lokumlardan ikram ettiler. Asri mezarlıkta yapılan çalışmalar vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanırken, Başkan Acar’a çalışmalarında başarılar dilediler. Yoğun yağmur altında mezarlığa gelen vatandaşlar ile tek tek ilgilenen, hal ve hatırlarını soran Belediye Başkanı Saffet Acar kurban bayramlarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Çekilen hatıra fotoğrafları ile program devam etti.