• 04 Ocak 2015

katiatkaf01

ACAR, KATI ATIKLARIN GÖNDERİLMESİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞME YAPTI

Dinar Ve Çevresi Sürdürülebilir Çevre Hizmetleri Belediyeler Birliği Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Belediyeler Birliğinin Aralık Ayı Encümen Toplantısına Katıldı. Encümen Toplantısı  Afyonkarahisar Çevre Hizmetleri Belediyeler Birliğinin Katı Atık Depolama Tesisinde Gerçekleşti. Toplantıya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve çevre hizmetler birliği üyeleri katıldı.

Yapılan Görüşmelerde Dinar ve Çevresi Belediyeler Birliğine ait olan katı atıkların Afyonkarahisar da bulunan Katı Atık Tesisine gönderilmesi ile ilgili görüşme yapıldı. Yapılan görüşme sonrasında Afyonkarahisar da bulunan katı atık bertaraf tesisinde teknik incelemelerde bulunmak üzere gezi yapıldı.

katiatkaf02

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. ali sedlçuk dedi ki:

sayın başkan katı atık tesisi ni sizler dinar ve çevresi belediyeler birliği olarak ilçemiz sınırları içindeki bir yere tesis yapılacaktı.ama bu haberden anlıyoruzki ilçemize kurulmayıp katı atıkların afyona gönderileceğinden bahsediliyor.bu konuda bir açıklamanız olacakmı?iyi çalışmalar…