ACAR KURBAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

• 31 Ağustos 2017
ACAR KURBAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Saffet Acar, kurban arifesinde ilçemiz hayvan (kurban) pazarını ziyaret etti.

Başkan Saffet Acar beraberinde bulunan Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ve Zabıt Müdürü Hasan Hüseyin Sarı ile birlikte kurban pazarına ziyarette bulundu. Küçük ve büyük baş hayvan satış bölümlerindeki esnaflar ile görüşen Başkan Acar, esnafların ve vatandaşların hal ve hatırlarını sordu. Zabıta amirliğine bağlı ekiplerde, kurban pazarı girişi yollarında trafiği yönlendirerek, giriş ve çıkışları rahatlattı. Yine belediye tarafından kurban pazarı giriş bölümüne geçici otopark yapıldı. Hayvan pazarına kurulan kodralar (hayvan barınak bölümü) için vatandaşlar Başkan Acar’a teşekkür etti. Büyük baş bölümünde ise esnaflar ve vatandaşlar büyük baş bölümüne hayvan rampası, lavabo wc yapılması talebinde bulundu. Zabıta ekiplerine not aldıran Acar, isteklerin yapılacağını belirtti. Acar, tüm vatandaşların bayramlarını kutlayarak, hayırlı alışveriş temennisinde bulundu.