• 04 Ocak 2016

2016yilbasi-pers-kutlama (1)

ACAR PERSONELİN YENİ YILINI TEBRİK ETTİ

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye hizmet binasında mesainin başlamasıyla tüm birimleri tek tek gezerek personelin 2016 yeni yılını tebrik etti.

Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye hizmet binasında Pazartesi sabahı mesainin başlamasıyla birlikte tüm birimleri tek tek gezerek personelin yeni yılını tebrik etti. Başkan Acar personele, yeni yılın başarı, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunarak yapmış olduğu birimlerde de çalışmaları yakından takip etti. Yazı İşleri müdürlüğü, fen işleri müdürlüğü ve imar ve şehircilik müdürlüğü başta olmak üzere Acar, tüm birimlerde ki memur ve işçilerle görüştü. Başkan Acar, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile de yetkili birim amirlerden bilgi aldı. Başkan Acar, belediye binasında yer alan Toplum Sağlığı Merkezi ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne de ziyarette bulundu.