ACAR U 16’LAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

• 15 Mart 2016
ACAR U 16’LAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Belediye Spor U-16 Futbol Takımı ile kahvaltıda buluştu.

Dinar Belediye Spor Başkanı Fatih Karataş ve Teknik Direktör Sabahattin Aksu’nun da hazır bulunduğu programda Başkan Acar, takım oyuncuları ile birlikte kahvaltı yaptı. Acar, U-16 takım oyuncuları ile de sohbet ederek takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Takım oyuncularına moral ve motivasyon amacı verebilmek adına bir araya gelen Başkan Acar, son oynan Sandıklı ve Dazkırı U-16 futbol takımları karşısında Dinar U-16 ların 3-1 galibiyet kazandığından dolayı tebrik etti. Alınan bilgiye göre, Dinar Belediyesi U-16 Futbol takımının B Gurubu lideri olduğu belirtildi. Başkan Saffet Acar, takım yöneticilerine ve oyunculara başarılar diledi.

u16kahvaltı