ACAR, ÜST KURUL DELEGELİĞİNE SEÇİLDİ

• 23 Mayıs 2016
ACAR, ÜST KURUL DELEGELİĞİNE SEÇİLDİ

Afyonkarahisar Mali Müşavirler Odası 22. Olağan Genel Kurulu seçimi 22 Mayıs 2016 tarihinde SMM Oda binasında gerçekleşti.

Genel kurul seçimine; ilçemizden Belediye Başkanı Saffet Acar, ilçe Temsilcisi ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Karahan ve Dinar’dan mesleki faaliyetlerini sürdüren mali müşavirler katıldı.

Belediye Başkanı Saffet Acar, Kadir Arık gurubundan Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odalar Birliği (TÜRMOB) üst delegesi seçildi. Kadir Arık ise 256 oy alarak başkan seçildi.

SMMMOkadrark (1) SMMMOkadrark (2)SMMMOkadrark (3)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Yılmaz Ülker dedi ki:

Dinar da öncelikle halledilmesi gereken yerler pazar yeri sorunu ve mezbahane dir.
    Diğer faaliyet ler çok ta önemli değil özellikle pazar yerinin en kisa zamanda komple elden geçirilmesi lazımdır.
    Tüm dinar linin beklentisi bu yönde. Ayrıca çarşıda ulucaminin olduğu yerlerde sokaklar ve kaldırımlar cok dar insanlar yaya olarak geçecek yer bulamıyor kaldırımları çok dar ve diger mesele yine çarşıda Cumhuriyet meydanın olduğu yol da çok dar üstelik arabalar da dikine park edince insanlar iyice sıkıntı yaşıyorlar. Yani çarşıda kaldırım ve yol sıkıntısı çok fazla. Bunlara gerekeni yapılması lazım. Dinar ın kalbi çarşı ve pazar yeridir.