ACAR VE ÇENGEL’DEN ANLAMLI ZİYARET

• 20 Ocak 2017
ACAR VE ÇENGEL’DEN ANLAMLI ZİYARET

Belediye Başkanı Saffet Acar ve İyaş Avm Müdürü İbrahim Çengel, ilçemizde bulunan Buhurcular Huzurevine ziyarette bulundu.

Acar ve Çengel, Huzurevi Başkanı Aynur Toker, Huzurevi yönetimi ve sakinleri tarafından karşılandı. Yapılan ziyarette karşılıklı görüşme ve bilgi alışverişi sonrasında İyaş Müdürü İbrahim Çengel tarafından tüm yaşlılarımıza hediye paketi verildi. Başkan Saffet Acar, huzurevinde bulunan yaşlılarımızı sevindirdiği için İyaş Müdürü İbrahim Çengel’i tebrik etti. Huzurevi Başkanı Toker ise daha önce yapılan gıda paketi yardımı ve yaşlılara yapılan hediye paketi nedeniyle İyaş yönetimine ve Dinar İyaş Avm Müdürü İbrahim Çengel’e teşekkür etti. Yapılan kısa ziyaret sonrasında program sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 13 YORUM
  1. Furkan dedi ki:

Sayın başkanım izmire geldiğinizde bekleeriz çalışmalarınzda başarılar diler sağlıcakla kalın

2. Eylül Sümeyye dedi ki:

Dinara selam olsun aydından selamlar

3. Selam Olsun dedi ki:

Sevgili başkanım allah başımızdan eksik etmesin sizi

4. Nisanur Ela dedi ki:

Dinara selam olsun aydından selamlar

5. Hüseyin dedi ki:

Başkanım harikasın

6. Ülkücü Hareket dedi ki: