ACAR’DAN KINAMA VE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

• 18 Şubat 2016
ACAR’DAN KINAMA VE BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Belediye Başkanı Saffet Acar, Ankara’da meydana gelen bombalı saldırı nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Ankara’da, İnönü Bulvarı’nı Dikmen Caddesi’ne bağlayan Merasim Sokak’ta, Genelkurmay Başkanlığı, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlıkları ile askeri lojmanların bulunduğu bölgede, askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlama meydana gelmiştir. İlk belirlemelere göre 28 şehidimizin, 61 vatandaşımızın ise yaralandığını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.  Hain terör örgütü ve dış güçler tarafından yapılan kalleş saldırıyı kınıyor, Şehitlerimize Cenabı Allah’tan Rahmet, ailelerine ve Türk halkına başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.

Saffet Acar

Dinar Belediye Başkanı