• 26 Kasım 2015

nlfrbelbşkmbozbey (2)

ACAR’DAN NİLÜFER BELEDİYE BAŞKANI BOZBEY’E ZİYARET

Başkan Acar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Saffet Acar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Bursa’da düzenlenen “ Yaşlı Dostu Kentler Sempozyumu” programları ödül töreni sonrasında, ilçemiz Dinar’ın kardeş kenti olan Nilüfer ilçesine geçerek Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ziyarette bulundu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ağırladı. Bozbey’e Yaşlı Dostu Kentler Sempozyumu hakkında bilgi veren Başkan Acar, Dinar’da belediye tarafından icra edilen Alzheimer Hasta ve Yakınları Buluşma Merkezi binası ve açılma durumunda yapacağı faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. İki kardeş kent belediye başkanları daha sonra karşılıklı yapacakları sosyal belediyecilik aktiviteleri hakkında istişarede bulundular. Yapılan ziyaret sonrasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Acar’ı yolcu ederek uğurladı.

nlfrbelbşkmbozbey (1)