ACAR’DAN PERSONELE YENİ YIL TEBRİĞİ

ACAR’DAN PERSONELE YENİ YIL TEBRİĞİ

yenyltebrk01

ACAR PERSONELİN YENİ YILINI TEBRİK ETTİ

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye hizmet binasında mesainin başlamasıyla tüm birimleri tek tek gezerek personelin yeni yılını tebrik etti.

Belediye Başkanı Saffet Acar, belediye hizmet binasında Pazartesi sabahı mesainin başlamasıyla birlikte tüm birimleri tek tek gezerek personelin yeni yılını tebrik etti. Başkan Acar personele, yeni yılın başarı, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunarak yapmış olduğu birimlerde de çalışmaları yakından takip etti. Yazı İşleri müdürlüğü, fen işleri müdürlüğü ve imar ve şehircilik müdürlüğü başta olmak üzere Acar, tüm birimlerde ki memur ve işçilerle görüştü. Başkan Acar, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile de yetkili birim amirlerden bilgi aldı.

yenyltebrk02 yenyltebrk03 yenyltebrk04

yenyltebrk05 yenyltebrk06 yenyltebrk07