ACAR’DAN YIL SONU TATİL MESAJI

• 17 Haziran 2016
ACAR’DAN YIL SONU TATİL MESAJI

İlçemiz Belediye Başkanı Saffet Acar, yıl sonu tatil mesajı yayınladı.

Sevgili öğrenciler ve değerli öğretmen arkadaşlarım, 2015–2016 eğitim- öğretim yılını huzur içerisinde bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yorucu bir çalışma döneminin ardından uzun bir tatil sizleri beklemektedir. Değerli öğretmen arkadaşlarım, her zaman büyük bir özveriyle, sabırla, hoş görüyle çalıştınız. Emeklerinizin karşılığını görmek hepimizi mutlu etmektedir. Siz sevgili öğrenciler, sizlerin başarıları bizleri onurlandırmaktadır. Önümüzdeki bu yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirerek, çocuklarımıza yeterli tatili sağlamanız dileğinde bulunuyor, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum.

Saffet Acar