AFYON GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

• 19 Ocak 2017
AFYON GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi yönetiminden Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür ziyareti yapıldı.

Dinarlı öğrencilere yönelik güreş eğitimi nedeniyle Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Denk ve Güreş Eğitim Merkezi Baş Antrenörü Nurullah Çeliköz Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarette Dinar Güreş Okulu Antrenörü Cemalettin Bozkurt, Milli Güreşçi ve Antrenör Baki Öztürk’te hazır bulundu. Afyonkarahisar Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Denk, Dinar güreş takımının 3 yıldır üst üste il birincisi olduğunu belirterek, Dinarlı gençlere belediye olarak yapılan güreş eğitimi desteği nedeniyle Başkan Acar’a teşekkür etti. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Acar, Güreş Antrenörü Cemalettin Bozkurt’un ve Antrenör Baki Öztürk’ün öğrenciler üzerinde büyük emeği olduğunu ifade ederek, öğrencilerin ve gençlerin her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Başkan Acar, Dinar Belediyesi olarak güreşle birlikte; boks, futbol, voleybol ve diğer spor eğitimleri için yapılan ücretsiz çalışmalar hakkında bilgi verdi. Acar, bölgenin en iyi spor tesislerine sahip olduklarını ve bu kapsamda gençlere yönelik eğitim faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.