Afyonkarahisar Tanıtım Günleri’nde Dinar Rüzgarı

• 31 Ağustos 2016
Afyonkarahisar Tanıtım Günleri’nde Dinar Rüzgarı

Zafer Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Afyonkarahisar Tanıtım Günleri’nde ilçemizi temsilen Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce açılan stantda kültürel ve folklorik değerlerimiz tanıtıldı.

Tanıtım Günlerinin açılışı Dinar Bandosu tarafından çalınan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile yapıldı.İl protokolünü Dinar Standı önünde Yöresel kıyafetli kadınlarımız ve Halk Eğitimi Merkezi folklor ekibi KIR EFELER Köroğlu oynayarak karşıladılar.Misafirlerimize Kurulan Yörük Çadırında gözleme,katmer ve taptama ikramları ile ağırlandı.Afyonkarahisar Valimiz Sayın Aziz YILDIRIM Dinar’ın kültürel anlamda zengin ve misafirperver bir ilçe olduğunu belirterek memnuniyetini dile getirdi.

hem-2016dinartanitimgnlri (3)

hem-2016dinartanitimgnlri (2)hem-2016dinartanitimgnlri (1) hem-2016dinartanitimgnlri (4) hem-2016dinartanitimgnlri (5)