• 04 Şubat 2015

_MG_5988

AKBAŞ FOTOĞRAF STÜDYOSU AÇILIŞI YAPILDI

İlçemiz Dinar Emniyet Müdürlüğü karşında Akbaş Fotoğraf Stüdyosu açılışı yapıldı. gerçekleşen açılış programına Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Belediye meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, Chp İlçe Başkanı Mevlüt Er, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi dua yapılarak kurban kesildi. Başkan Saffet Acar, hayırlı olması temennisinde bulunarak bir konuşma yaptı. Yapılan konuşma sonrasında yeni iş yerinin kurdelesi Başkan Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Yelken, iş yeri sahipleri Hasan ve Hüseyin Akbaş kardeşler tarafından kesildi. Kurdele kesimi sonrasında fotoğraf stüdyosu davetlilere tanıtımı yapılarak gezdirildi. Açılışa katılan vatandaşlara iş yeri personeli tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

_MG_5994 IMG_5997