Akdeniz Tesisleri Görkemli Bir Programla Açıldı

• 14 Temmuz 2017
Akdeniz Tesisleri Görkemli Bir Programla Açıldı

Dinar-Sandıklı karayolu 10. kilometresinde dinlenme tesisi olarak faaliyetlerine başlayan Akdeniz Tesisleri’nin açılışı 13 Temmuz 2017 Perşembe Günü saat 19.30’da gerçekleştirildi.

Açılış Kurdelesini Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Haydarlı Belediye Başkanı Kadir Öcel, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birlik Başkanı Ahmet Tural ve işletme sahibi Muhammet Akdeniz’in kestiği organizasyona, Evciler Belediye Başkanı Saim Özer, Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nuri Öztürk, Dinar 16 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Şeref Ceylan, Dinar Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu, Eski Dinar Belediye Başkanı Muhammet Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

Bir süredir yapımı devam eden, son derece lüks ve konforlu bir şekilde dizayn edilen, yolcu otobüsleri ve özel araçların da rahatlıkla park edebileceği, konaklayabileceği, aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri bir yer haline dönüştürülen Akdeniz Tesislerinin açılış merasiminde bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Saffet Acar şunları söyledi, “İlçemizde yol güzergâhında böyle bir restaurant şarttı. Bu açığı Muhammet Akdeniz kardeşimiz doldurarak çok güzel bir yer haline getirdi. Ben kendilerine işlerinde başarılar dileyerek bol kazançlar diliyorum. Ülkemize, ilimize ve Dinar’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Akdeniz Tesislerinin açılış merasimi nedeniyle düzenlenen açılışa teşrif edenleri karşılayan Muhammed Akdeniz ve Nuri Çetin bu güzel günde yanlarında olan ve çok büyük bir manevi destek veren herkese teşekkür ettiklerini, Dinar’a, Dinarlıya ve bütün hemşerilerimize en kaliteli hizmeti sunacaklarından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ifade ettiler.

Yapılan konuşmalardan sonra ise davetlilere yemek ve çeşitli ikramlarda bulunarak müzik ziyafeti verildi.