ARMAĞAN KARDEŞLERDEN ÖĞRENCİLERE YEMEK İKRAMI

• 27 Şubat 2016
ARMAĞAN KARDEŞLERDEN ÖĞRENCİLERE YEMEK İKRAMI

Armağan kardeşler taşımacılıktan okul öğrencilerine öğle yemeği ikramı yapıldı.

İlçemiz de bulunan okullara öğrenci servisi yapan Armağan Kardeşler taşımacılıktan öğrencilere bir restoran da öğle yemeği ikramı yapıldı. Armağan Kardeşler firma yetkilisi Hasan ve Kadir Armağan tarafından 2015 – 2016 yılı 2. eğitim öğretim dönemi dolayısıyla öğrencilere verdikleri yemeğe, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar da katıldı.  Başkan Saffet Acar öğrenciler ile sohbet etti. Acar, Armağan Kardeşler özel öğrenci servisi yetkilisi Hasan Armağan dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Acar, öğrencilere eğitim hayatında, Hasan ve Kadir Armağan kardeşlere de çalışmalarında başarılar diledi.

arma-gan-krdslr (2) arma-gan-krdslr (3) arma-gan-krdslr (4) arma-gan-krdslr (5) arma-gan-krdslr (6)