ASRİ MEZARLIKTA KABİR ZİYARETLERİ

• 25 Haziran 2017
ASRİ MEZARLIKTA KABİR ZİYARETLERİ

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, her bayram arifesi olduğu gibi bu ramazan bayramı arifesinde de ilçemiz asri mezarlığında kabristana gelen vatandaşların bayramını kutladı.

Başkan Acar’ın talimatı ile asri mezarlığın içerisinde ilaçlama makinesi ile gül suyu sıkıldı. Yoğun bir kalabalığın olduğu arife gününde Başkan Saffet Acar, belediye personeli ile birlikte asri mezarlığa vefat eden yakınlarını ziyarete gelen vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutlayarak tebrik etti.

Asri mezarlık çevresi ve iç bölümünde trafiği koordine eden zabıta ekipleri aynı zamanda çıkış bölümünde bekleyerek kuran ve dua okumalarını tamamlayan vatandaşlara lokum ikramı yaptı.

Belediye Başkanı Saffet Acar, asri mezarlığa gelen tüm vatandaşlar ile kısa sohbet yaparak onların hal ve hatırlarını sordu. Acar, bazı vatandaşlarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.