• 22 Nisan 2015

azizaslanmhp2 (1)

AZİZ ASLAN DİNAR’DAN START VERDİ

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan seçim çalışmalarına Dinar’dan başladı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan, seçim çalışmalarına MHP’nin en yüksek oyla belediye seçimlerinin üst üste kazandığı Dinar ilçesinden başladı.

Aslan ilk olarak Dinar MHP ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri ile yapılan seçim planlamasının ardından 25 kişilik bir heyetle Dinar Yeni Sanayi ziyareti ile programına start verdi. Sanayi esnafı tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Aslan ve MHP ekibi, sanayi esnafına MHP iktidarına bu ülkenin ihtiyacı olduğunu vurguladılar. Salı Pazarı esnaflarını da ziyaret eden Aziz Aslan, daha sonra Belediye Başkanı Saffet Acar’ı makamında ziyaret etti.

Dinar’da akşam yapılan programda ise Aziz Aslan, MHP ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri Dinar ilçesine bağlı Karahacılı köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Karahacılı köyünde bulunan 2 kahvehane konuşmasında yaklaşık 200 kişiye hitap eden Aziz Aslan, kırsal kesimin sorunları ve çözüm önerileri hakkında çözüm alış verişinde bulundu. Karahacılı köyü sakinlerinin büyük ilgi ve teveccüh gösterdi.

Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan’ın Tatarlı ve Okçular’a yaptığı ziyaretlere Belediye Başkanı Saffet Acar’da katılarak vatandaşlardan Aslan’a destek istedi. Yapılan gezi ziyaretlerinde Av. Öncül Kazancı ve Tuğrul Açıkkol’da hazır bulundu.

Aziz Aslan seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba gününe kadar Dinar İlçesi köy ve kasabalarında ziyaretlerine devam edecek.

azizaslanmhp27 azizaslanmhp26 azizaslanmhp25 azizaslanmhp24 azizaslanmhp23 azizaslanmhp22 azizaslanmhp21 azizaslanmhp20 azizaslanmhp19

azizaslanmhp28 azizaslanmhp32 azizaslanmhp31 azizaslanmhp30 azizaslanmhp29