Başkan Acar Demokrasi Şehitlerini Andı

• 15 Temmuz 2017
Başkan Acar Demokrasi Şehitlerini Andı

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar geçtiğimiz yıl 15 Temmuz akşamı yaşanılan hain darbe girişiminde şehit olan kahraman askerlerimiz, polislerimiz ve vatanı, milleti, devleti için canını seve seve feda eden aziz milletimizin yiğit evlatları, demokrasi şehitlerimiz için bir mesaj yayımladı.

Ülkenin aziz Türk Milleti’nin sağ duyusu ve dik duruşu ile uçurumun kenarından döndüğünü, hain darbeye karşı direnen cesur kolluk kuvvetlerinin sayesinde ve o gece yaşanan milli ruh ile dim dik ayakta kalındığını ifade eden Belediye Başkanı Saffet Acar 15 Temmuz’un yıl dönümüyle alakalı olarak yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “15 Temmuz 2016 akşamında ve gecesinde Türkiye’miz çok kötü bir gün yaşadı. Hain darbe girişimiyle Türkiye’yi ele geçirmek isteyen güçler Türk Milleti’nin kahramanlığı sayesinde bertaraf edildi. Türk Milleti o gece ne kadar bir birine bağlı, güçlü, vatanını ve milletini seven bir millet olduğunu yeniden tüm dünyaya ispatladı. O gece yine milleti için sokağa çıkarak kendi canını feda eden Dinarlı Demokrasi şehidimiz Şükrü Bayrakcı ve Bayrakcı gibi kahraman Türk evlatları darbeye karşı direndi.

Bu duygularımla O hain gecede vatanı milleti, bayrağı ve dini için her türlü fedakarlığı göze alarak şehit olan askerlerimize, polislerimize ve demokrasi şehidi sivil vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum” dedi.