• 01 Ocak 2015

_MG_4346

BAŞKAN ACAR HUZUR EVİNDE YILBAŞI GECESİ DÜZENLEDİ

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar Yılbaşında Huzur Evi Sakinlerine Unutulmaz bir gece yaşattı.

İlçe protokolünün bir araya geldiği Huzur Evindeki eğlence programına,  Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek Askerlik Şube Başkanı Üsteğmen Ali Azyaman, Dinar İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, Ticaret Odası Başkanı Hakan Uyan, Ticaret Odası Meclis Başkanı Ahmet Acar katıldı.

Belediye Başkanı Saffet Acar yılbaşı gecesinde yaptığı konuşmada şunları söyledi,“Bu Akşam Özel bir akşam 2014 yılını bitiriyoruz. İnşallah sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde 2015 yılına gireceğiz. Her yıl biz Belediye ve ben Saffet Acar olarak yaklaşık 7-8 yıldır sizinle yılbaşı geçiriyorum. Bundan da son derece mutlu oluyorum. Elbette sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız. Sizlere her zaman saygımız ve sevgimiz sonsuz. Sizleri rahat yaşatabilme, sizlerin yüzünü güldürebilme  adına bizler elimizden geleni yapıyoruz. Bizler sizleri çok seviyoruz. Yeni yılda ben tüm İslam âlemine sağlık, sıhhat, huzur, barış diliyorum, inşallah hayırlı olur” dedi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin ise yaptığı konuşmada; “2014 yılı bitiyor 2015 yılına gireceğiz inşallah. Temennim Sadece Dinar’ımızda değil ülkemizde, ilimizde ve dünyada barışın hakim olması birlik beraberlik dirlik içinde hayatımızın devam edilmesi dileklerimle. Sizlere uzun ömürler sağlıklı günler diliyorum. Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

_MG_4326

_MG_4337