BAŞKAN ACAR PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

• 20 Eylül 2016
BAŞKAN ACAR PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, kurban bayramı sonrası ilk mesai günü personelin bayramını kutladı.

12 Eylül 2016 Pazartesi günü Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan resmi bayramlaşma sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar,9 günlük tatil sonrası ilk mesai günü olan 19 Eylül 2016 Pazartesi günü mesainin başlamasıyla personelin bayramını kutladı. Mesai saatinin başlamasıyla belediye hizmet binasında ki birimlerinde bulunan tüm personele ziyarette bulunan Acar; Yazı işleri müdürlüğü, fen işleri müdürlüğü, imar müdürlüğü, muhasebe müdürlüğü, zabıta müdürlüğü, su ve emlak şefliği ve diğer tüm birimlerde bulunan personelin bayramlarını kutladı. Belediye hizmet binasında yer alan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Dinar Halk Sağlığı Merkezinde ve Halk Kütüphanesinde görev yapan personele de çalışma alanlarında ziyaret eden Başkan Acar, bayramlarını kutladı. Acar, ziyarette bulunduğu belediye birimlerinde de çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. NİYAZİ YILMAZ dedi ki:

BU KADRADA BİR BENİM MAHHLLE EKSİK