BAŞKAN ACAR PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

• 28 Haziran 2017
BAŞKAN ACAR PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

Belediye Başkanı Saffet Acar, personelin bayramını kutladı.

25 Haziran 2017 Pazar günü Ramazan Bayramı dolayısıyla yapılan resmi bayramlaşma sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar, 28 Haziran 2017 Çarşamba günü mesainin başlamasıyla personelin bayramını kutladı.

Mesai saatinin başlamasıyla belediye hizmet binasında ki birimlerinde bulunan tüm personele ziyarette bulunan Acar; Yazı işleri müdürlüğü, fen işleri müdürlüğü, imar müdürlüğü, muhasebe müdürlüğü, zabıta müdürlüğü, su ve emlak şefliği ve diğer tüm birimlerde bulunan personelin bayramlarını kutladı. Belediye hizmet binasında yer alan Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Toplum Sağlığı Merkezi ve 3. Katta bulunan Halk Kütüphanesine de ziyaret eden Başkan Acar, personelin bayramlarını kutladı. Acar, ziyarette bulunduğu belediye birimlerinde de çalışmalar hakkında bilgi aldı.