• 29 Mart 2015

sultandag0

BAŞKAN ACAR SULTANDAĞI İLÇESİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Dinar Belediye Başkanı Saffet ACAR, Sultandağı ilçesi Deresinek İlköğretim kurumu öğrencilerini Büyük menderes nehrinin çıkış yeri olan ve aynı zamanda Tarihte M.Ö. dönemde ilk kez müzik yarışmasının yapıldığı yer olan Marsyas Suçıkanpark’ta ağırladı.

Denizli ilinde yapılacak olan Kulüpler arası Halkoyunları yarışması giderken Mola için Dinar Suçıkanpark’ta mola veren öğrencileri ağırlayan başkan ACAR” Eğitim-Öğretimi çok seviyor ve destekliyorum. Geleceğimizin teminatı siz öğrencilerimizi, KÜLTÜR ELÇİLERİMİZ halkoyunları ekibimizi ağırlamaktan son derece mutluyum. Denizli’de ilimizi, bizi temsil edeceksiniz, sizlere iyi yolculuklar ve başarılar diliyorum.” Dedi.

Misafir okulun öğrencileri ve öğretmenleri bu sıcak dostluktan ve misafirperverlikten dolayı Başkan Acar’a teşekkür ettiler.