• 11 Nisan 2015

170polis1

BAŞKAN ACAR’DAN EMNİYET TEŞKİLATINA ZİYARET

Polis teşkilatının kuruluşunun 170. Yıl dönümü münasebeti ile Belediye Başkanı Saffet Acar ve Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ilçe emniyet müdürlüğüne ve ilçe trafik bölge istasyonluğuna ziyaretlerde bulundu.

İlçe emniyet müdürlüğüne yapılan ziyarette Başkan Acar’ı ve beraberinde bulunan ekibi Dinar Emniyet Müdürü Ahmet Yapar karşıladı. Başkan Acar binada ki tüm emniyet personeline çiçek takdim etti. Başkan Acar, “Emniyet mensuplarının 170. yıldönümünü kutlar, ülkemizin – İlçemizin her köşesinde görevi başında bulunan, teşkilatımızın her kademesinde ki fedakâr mensuplarımıza mutluluklar ve başarılar diliyorum” dedi

Acar, ilçe trafik bölge istasyonluğuna da ziyarete giderek, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Erdal Gülal ve istasyonda görev yapan ekibe de ziyarette bulundu.

170polis2 170polis3

170polis4 170polis5