BAŞKAN ACAR’DAN DİNAR SPOR’A VE GÜREŞCİLERE İFTAR

• 06 Haziran 2017
BAŞKAN ACAR’DAN DİNAR SPOR’A VE GÜREŞCİLERE İFTAR

Belediye Başkanı Saffet Acar Dinar Spor yönetimine, Spor Tesisleri Amiri İbrahim Gökçe ve personeline, oyuncularına, güreş öğrencileri ve ailelerine Dinar Belediyesi Kültür Merkezinde iftar yemeği verdi.

Hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Başkan Saffet Acar; “Ben sizleri kutluyorum, iyi bir sezon geçirdiniz. Güreşçi gençlerimizi gönüllü olarak yetiştiren Cemalettin Bozkurt ve Baki Öztürk hocalarımı gönülden kutluyorum. Yeni sezonda da iyi şeyler yapacağınıza inanıyorum. Gelecek siz gençlerimizdedir. Yeni sezonda başarılar dilerim” dedi. İftar yemeği arkasında Başkan Acar güreş öğrencilerine hediye takdiminde bulundu.

Gerçekleşen iftar programına eski dinar sporlu oyuncular, yeni Dinar Spor Yönetimi, eski yönetim kadrosu, futbolcular ve güreş öğrencileri ile aileleri katıldı.