Başkan Acar’dan Muhtarlara ve Basına İftar Yemeği Verildi

• 21 Haziran 2015

Başkan Acar’dan Muhtarlara ve Basına İftar Yemeği Verildi

Dinar Belediyesi Suçıkan Parkta Dinar Belediyesi Başkanı Saffet Acar Tarafından Muhtarlara ve Dinar basınına iftar yemeği verildi.

28 Mahalle muhtarı ve basın mensuplarının ailesiyle birlikte katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Acar ; “ Öncellikle cenab-ı Allahtan oruçlarımızın kabulünü diliyorum. Değerli muhtarlar ve sevgili basın bir Ramazan-ı şerifin üçüncü günündeyiz. Cenab-ı Allah sağlık sıhhat huzur içerisinde nice bayramlara nasip eylesin diyorum. Dinarımızda güzellikler yapılıyor ve benim yüzümü ağartan muhtarlarımız ve Dinarımızın gözü kulağı sesi olan değerli basınımız bu güne kadar bana verdiğiniz destekten dolayı sizleri kutluyorum Hepinizden Allah razı olsun diliyorum. Hepinizin şimdiden ramazan bayramını kutluyorum “ Dedi.

iftarbasinmuh (2)

iftarbasinmuh (4) iftarbasinmuh (3)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Hasan AKBAŞ dedi ki:

Hersey çok güzeldi. Allah kabul etsin Başkan’ım.