BAŞKAN SAFFET ACAR’DAN MORAL YEMEĞİ

• 01 Nisan 2016
BAŞKAN SAFFET ACAR’DAN MORAL YEMEĞİ

Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkarahisar İl Şampiyonu olan Dinar Belediyesi U 17 Futbol takımımıza moral yemeği verdi.

Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanan U 17 futbol takımımıza Başkan Saffet Acar’dan Suçıkan Park tesislerinde moral yemeği verildi. Eskişehir yolculuğu öncesinde, Dinar Belediye Spor Kulüp Başkanı Fatih Karataş, Teknik Direktör Sabahattin Aksu, Teknik Personel Hasan Ali Gülbeyaz ve genç futbol takımı Acar’ın misafiri olarak tesiste ağırlandı. Başkan Saffet Acar, Eskişehir’de Türkiye şampiyonasına katılacak olan U 17 genç takıma başarılar diledi. Alınan bilgiye göre, Dinar Belediyesi U 17 Futbol takımımız ilk olarak Kütahya U 17 ile karşı karşıya geleceği öğrenildi.

u17eskisehir-yolcusu (1) u17eskisehir-yolcusu (3)u17eskisehir-yolcusu (2) u17eskisehir-yolcusu (4)