BAŞKAN VEKİLİ SOYTÜRK İNCELEMELERDE BULUNDU

• 04 Nisan 2016
BAŞKAN VEKİLİ SOYTÜRK İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkan Vekili Sami Soytürk, ilçemiz merkezi esnaflarında ve hayvan pazarında incelemelerde bulundu.

Başkan Vekili Soytürk, ilçemiz merkezi esnaflarında ve mal pazarında yapılan çalışmalarda bir dizi incelemelerde bulundu. İlk olarak belediye zabıta ekipleri ile birlikte yeni iş yeri ruhsatı alan esnaflara ziyaret ederek resmi evrak incelemelerinde bulunan Soytürk, eksik evrak olan esnaflara en kısa sürede belgelerini tamamlamalarını istedi. Yeni iş yeri açan esnaflara da hayırlı olsun temennisinde bulunan Soytürk, esnaf ziyaretleri sonrasında ilçemiz hayvan pazarına giderek girişe yapılan bariyerleri ve hafriyat kaldırılan alanların incelemesinde bulundu.

basakanvek-soyturkk (1) basakanvek-soyturkk (2) basakanvek-soyturkk (3) basakanvek-soyturkk (4)

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. mahut dedi ki:

millete ceza kestik diyinde tam olsun. yalandan denetleme denetleyene bak