BELDİYE KATKILARI İLE ZUMA ZUMA SİRKİ DİNAR’DA SAHNE ALDI

zumazumasirki-dinar (1)

BELDİYE KATKILARI İLE ZUMA ZUMA

SİRKİ DİNAR’DA SAHNE ALDI

Sosyal sorumluluk kapsamında Afrika Zuma Zuma sirki, Dinar Belediyesi katkıları ile belediye kültür merkezinde sahne aldı.

Sosyal belediyecilik ve kültür kapsamında Afrika Zuma Zuma sirki, belediye katkıları ile ilçemiz kültür merkezinde sahne aldı. Programa bir çok öğrenci velileri ile birlikte katıldı. Etkinlikte; palyaço gösterileri, goril adam, kızıl dereli adamın ateşle gösterisi, lastik kız, akrobasi hareketler gösterisi ve piton yılanı gösterisi sunuldu. Dinarlı öğrenciler tarafından goril adam ve piton yılanı gösterisi yoğun ilgi gördü. Alınan bilgiye göre, Mustafa Özay koordinatında ki Afrika Zuma Zuma sirki, Sandıklı ilçesi sonrasında Dinar’a geldiği, haftaya ise Aydın da sahne alacağı ve yakın zamanda ise Isparta da Afrika Zuma Zuma sirki olarak çadır kurulacağı öğrenildi. Mustafa Özay, program sonrasında katkılarından dolayı Dinar Belediyesine teşekkür etti.