BELEDİYE BAŞKANI ACAR, YGS’ YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

• 12 Mart 2016
BELEDİYE BAŞKANI ACAR, YGS’ YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Pazar günü yapılacak olan üniversiteye girişte birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan tüm öğrencilere başarılar diledi.

Acar mesajında, “Günümüzde eğitim ülkelerin gelişmesinde en önemli etkenlerden biridir. Ülkelerin kalkınmışlık göstergeleri arasında eğitim önemli bir yer edinmektedir. Bu çerçeveden bakınca çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için ülkemizin eğitimli, yetişmiş insan gücüne her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu söyleyebiliriz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, hafta sonu gerçekleşecek olan Yükseköğretime Geçiş Sınavına heyecan ve stresten uzak, hazırlık süreçleri boyunca harcamış oldukları emek ve çalışmalarının karşılığını alabilecekleri başarılı bir sınav temenni ediyorum. Öğrencilerimizin Aileleriyle birlikte yaşayacakları sınav heyecanını bizlerde paylaşıyoruz. Öğrencilerimizin girecek oldukları bu önemli sınavlarda başarılı sonuçlar elde edeceklerine inancım tamdır. ” dedi.