• 12 Ekim 2015

mesajbaskan

BELEDİYE BAŞKANI SAFFET ACAR’DAN KINAMA MESAJI

Belediye Başkanı Saffet Acar, Ankara’da yaşanan 95 kişinin hayatını kaybettiği, 246 kişinin de yaralandığı patlama ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Ankara’da düzenlenecek olan Barış mitingi öncesinde, farklı şehirlerden gelerek mitinge katılacakların toplandığı alanda iki ayrı patlama meydana geldi. Başkentte yaşanan bu vehim olay, Cumhuriyet tarihimizin en kanlı hain terör vakası olarak tarihe geçmiştir. Patlamada 95 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 246 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Ülke olarak sancılı bir dönemden geçtiğimiz şu zaman diliminde, yaşanan olaylar nedeniyle üzüntümüzü yurt genelinde ulus olarak paylaşıyoruz. Ülkemizde içten ve dıştan, karanlık mihraplar tarafından yapılan bu hain olayların bir daha yaşanmaması temennisi ile patlamada hayatını kaybeden 95 vatandaşımıza, şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim.

Saffet Acar

Dinar Belediye Başkanı