• 27 Ekim 2015

BELEDİYE; EMLAK, VERGİ, KİRA, SU ÖDEMELERİ

1319 Sayılı emlak vergisi kanununa göre; emlak vergilerinin 2. taksit ödemeleri 02 Kasım 2015 te başlayıp, 30 Kasım 2015 te sona ereceğinden, vatandaşlarımız belediyeye gelerek kredi kartı veya banka hesap numarasına taksitlerini ödeyebilirler.

Şehir dışında bulunan vatandaşlar ise posta çeki hesap (217352) Numarasına ve belediyemizi arayarak hesap no isteyip ödeme yapabilirler. yatırabilirler.

Belediyemiz Emlak Şefliği (0272) 353 6053 / 112 nolu telefon veya belediye resmi internet adresi www.dinar.bel.tr adresinde ki    e belediye      linkine tıklayarak ödeme yapabilirsiniz.

Ayrıca tüm belediye (emlak, su, vergi, kira…) ödemelerine Kredi kartına taksit yapılmaktadır.