BELEDİYE PERSONELİ EĞİTİM SEMİNERİ ALDI

• 20 Aralık 2016
BELEDİYE PERSONELİ EĞİTİM SEMİNERİ ALDI

Dinar Belediyesi birim amirleri ve çalışanlarına, İzgören Akademi yetkilisi Eğitmen ve Danışman Gökhan Yenipazar tarafından eğitim semineri verildi.

Belediye çalışanlarına yönelik ekiplerin, takımların performanslarını yükseltmek, vatandaşlara daha kaliteli hizmet verebilmesi için takım çalışması eğitimi düzenlendi. Program, belediye meclis toplantı salonunda iki gün sürdü, iki gün boyunca; liderliğin, takım ruhunun ve ortak hedeflerin öneminden bahsedildi. Eğitimde hem iletişimin hem de iş akışlarının önemini ön plana çıkartmak için çeşitli uygulamalara yer verildi. “Hiç birimiz, hepimiz kadar akıllı olamayız” ilkesi paylaşılarak program tamamlandı.