• 28 Mayıs 2015

beyazzambak1

BEYAZ ZAMBAK YIL SONU ETKİNLİĞİ

Beyaz Zambak Çocuk Evi yıl sonu etkinliği ilçemiz Park Ala ve Konferans salonunda yapıldı.

Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneğine bağlı Beyaz Zambak Çocuk Evi dönem sonu gösterisi Park Ala’da yapıldı. Programa Belediye Başkanı Saffet Acar, Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Sorumlusu Salih Duman, öğrenci velileri ve tandaşlar katıldı. Etrkinlik öncesi Hayati Acar tarafından Kuranı Kerim okunması sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar açılış konuşması yaparak günün önem ve anlamına binaen bir konuşma gerçekleştirdi. Yapılan konuşma akabinde minik öğrenciler tarafından Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneğine bağlı Beyaz Zambak Çocuk Evi dönem sonu gösterileri yapıldı. Gösteri progmlarının sona ermesinden sonra öğrenci velileri tarafından miniklere madalya takıldı. Çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında etkinlik sona erdi.

beyazzambak2

beyazzambak3