BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISINDA 2015 YILI PROJESİ

• 11 Şubat 2015
BİRİM AMİRLERİ TOPLANTISINDA 2015 YILI PROJESİ

Dinar Belediyesi meclis salonunda Şubat ayı birim amirleri toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Saffet Acar başkanlığında ki gerçekleşen toplantıya; Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Kaşlı, Veteriner Hekim Oğuz Başkaya, Muhasebe Müdürü M. Ali Özel, Şehircilik ve İmar Müdür Mestan Gürgün, Zabıta Müdürü H. Hüseyin Sarı, Fen İşleri Müdürü Ali Özdemir, Çevre Mühendisi Mustafa Şenyurt, Birlik Mühendisi İsa Akar, Gelirler Müdürü Feridun Erdal, İtfaiye Amiri Vedat Yılmaz, Atölye Amiri Atanur Sağlam, Su Arıza Amiri Muzaffer Özkan ve birimlere bağlı teknik personel katıldı.

Toplantıda, 2015 yılında ilçede yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü. Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından, Isparta’da bulunan Origami Mimarlık firmasına projesi yaptırılan; Cumhuriyet Meydanı, Hükümet Konağı önü, Ulu Cami yanında bulunan Kızıl Meydan,  Adliye Caddesi (Cumhuriyet Meydanı,  ile Atatürk Parkı arasında bulunan yol) ve Atatürk Parkında 2015 yılında yapılması planlanan dev proje hakkında istişarede bulunuldu. Slayt ve fotoğraf olarak incelenen alanlar üzerinde alt yapı, kot’lama ve otopark alanları için de bilgi alışverişi yapıldı. Ayrıca devam eden toplantıda İYAŞ AVM önüne yapılacak yeni Otogar içinde pafta üzerinde inceleme yapıldı.

devdev20151 devdev20153 devdev20152

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Hulya_Hollanda dedi ki:

Umut ediyoruzki en kisa zamanda hayata gecer. Bizde Dinarimiza doneriz 🙂

2. mehmet arslan dedi ki:

çok güzel bir proje gibi görünüyor umarım en kısa sürede uygulanır.Dinar ve Dinarlı herşeyin en iyisine laiktir.