BOLVADİN VE ÇAY İLÇESİNDEN İKİ ŞEHİDİMİZ VAR

• 01 Kasım 2016
BOLVADİN VE ÇAY İLÇESİNDEN İKİ ŞEHİDİMİZ VAR

Hakkari Dağlıca’da PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden 2’sinin acı haberi memleketleri Afyonkarahisar’a ulaştı. 26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Nuri Başaran’ın acı haberi Bolvadin İlçesi’ndeki ailesine, 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Fatih Ak’ın acı haberi ise Çay İlçesi’ndeki ailesine verildi.

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı. Saldırıda şehit olan 3 askerden Piyade Uzman Çavuş Nuri Başaran’ın Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’nden, Piyade Uzman Çavuş Fatih Ak’ın ise Çay İlçesinden olduğu belirtildi.

Şehit olan askerlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.

Saffet ACAR

Dinar Belediye Başkanı